Ready2Move

Persoonlijke begeleiding van werk naar werk

Ready2Move kan u helpen bij het beantwoorden van de vragen:

“WAT WIL IK DOEN?” “WAT MOET IK DOEN?” “WAAR MOET IK BEGINNEN?”

Samen met The Krommendam Group, hebben wij een concept ontwikkeld voor begeleiding van werk naar werk. Dat kan zowel op het verzoek van de werknemer als werkgever zijn. Cynapps levert de software voor het aanbieden van de methodiek en het borgen van de resultaten. The Krommendam Group heeft het concept ontwikkeld en heeft de ervaring en de consultants om mensen te begeleiden. Het mooie hierbij is dat je veel zaken zelf kunt uitzoeken en uitwerken, zodat de tijd die je met je coach hebt ook echt meerwaarde oplevert.

U leert niet alleen de informatie en technieken kennen die u nodig heeft voor deze verandering, u leert ook de vaardigheden voor loopbaanmanagement die u in uw verdere loopbaan kunt gebruiken.

In dit programma is de meer dan 20 jaar ervaring verwerkt op het gebied van loopbaanverandering en loopbaanmanagement. Het zijn geheel eigen methodes, ontwikkeld voor loopbaanverandering en loopbaanmanagement waarbij de persoonlijke support van onze consultants voorop staat.

Uw persoonlijke programma biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van de ervaring die is opgebouwd door vele kandidaten te begeleiden bij het veranderen van een baan.

Interesse ? Wilt u meer informatie?
Stuur een email naar info@cynapps.nl