Wat we doen

Maatwerkoplossingen

Cynapps ontwikkelt voor u oplossingen, waarbij uw wensen efficiƫnt, duurzaam en op maat worden vervuld.

Maatwerk waardevoller dan standaard software
Klanten denken vaak dat het ontwikkelen van maatwerk duurder is, omdat de realisatie meer tijd in beslag neemt. Maar door de inzet van frameworks en tooling, slimme projectmethoden, goede communicatie en adequate service & support is maatwerk competitief qua kosten met standaard software. En omdat de klant aan het stuur zit en bepaalt wat de software doet -en niet andersom- zijn maatwerkoplossingen wel waardevoller dan standaard oplossingen.

Maatwerk duurzamer dan standaard software
Verandering is de enige constante in de werkelijkheid. Daarom zijn onze oplossingen ontworpen op aanpasbaarheid. Door de inzet van een workflow engine en een business rules engine zijn onze oplossingen structureel toegerust om verandering en aanpassingen te implementeren. Veranderen uw organisatie, uw omgeving en dus uw bedrijfsprocessen? Dan veranderen onze oplossingen toch gewoon met u mee, door het aanpassen van workflows en het aanpassen van business rules.

Voorbeeld : Client Volg Systeem voor Stichting Interculturele Participatie en Integratie
Voor de de stichting SIPI hebben we een maatwerk applicatie “Client Volg Systeem” ontwikkeld. Deze applicatie is een webbased oplossing voor dossiervorming, planning en het volgen van deelnemers aan inburgeringstrajecten. Geen enkel bestaand software product voldeed aan de wensen en hier is een totale op maat oplossing voor ontwikkeld.