Mobiele Web App’s

Mobiele Web App’s

Mobiele Web App’s

Platform onafhankelijk een app ter beschikking stellen, zou dat niet mooi zijn?
Ja, dat is mooi en het kan nog ook !

Mobiele Web Apps

Wij bouwen mobiele applicaties op basis van HTML5 en javascript. Hiermee is uw applicatie op de belangrijkste platforms / mobiele apparaten beschikbaar. Niet door voor elk platform een app te ontwikkelen, maar door met 1 keer te bouwen, alle platforms te ondersteunen!

Sencha Touch framework

Om de focus te houden op het bouwen van functionaliteit, gebruiken wij het Sencha Touch framework. Dit framework geeft een solide basis, waarop wij snel u applicatie kunnen realiseren. Sencha heeft een enorme wereldwijde community van 500.000 ontwikkelaars, waardoor u niet afhankelijk wordt van onze kennis.

Database onafhankelijk

Omdat wij u applicatie realiseren in HTML5 en javascript, zijn wij onafhankelijk van de keuze voor een database. Via RESTFull API kunnen wij data ophalen en wegschrijven vanuit elk systeem. Tot dusver hebben wij koppelingen met MsSql (Microsoft), MySql (Oracle) en Lotus (IBM).

Links

* U kunt de mobiele web app ook bekijken met u desktop browser, zolang deze HTML5 ondersteund. Dit zijn alle nieuwe browser versies, zoals Google Chrome, Internet Explorer 10, Mozilla e.d.